Agenda

 

Workshops: Systemisch lichaamswerk


“Een andere kijk op ziekte & gezondheidsklachten”

Tijdens deze workshop staan we stil bij wat jouw gezondheidsklacht/ziekte jou wil vertellen. Vanuit systemisch werk kun je gezondheidsklachten en ziekte zien als een uiting van het lichaam om iets wat gezien wil worden zichtbaar te maken.

Door middel van verschillende opstellingen en lichaamsgerichte oefeningen kijken we met compassie naar jouw ziekte & gezondheidsklachten en proberen we de balans in jouw familiesysteem te verbeteren. Door gebruik te maken van verschillende oefeningen komt er een bewustwording in de relatiepatronen tussen jou, jouw ziekte/gezondheidsklacht, jouw relaties in het hier en nu en de geschiedenis van jouw familiesysteem.

Voor wie:

Voor iedereen die te maken heeft met ziekte & gezondheidsklachten en bereid is om hier op een andere manier naar te kijken. Door open te staan voor de mogelijkheid dat het niet toevallig is dat deze ziekte jou overkomt.

Groepsgrootte:

We werken deze dag in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers. Dit om een veilige bedding te kunnen bieden en voldoende aandacht en tijd te geven aan iedereen. 

Datum: Vrijdag 18 oktober 2019

De workshop vinden plaatst op een prachtige en rustige omgeving!

Locatie: Praktijk Helpende Handen, Rossweg 20a 7245 NK Laren
Tijd: 10.00 uur tot 16.00 uur
Kosten: 100 euro

De prijs is inclusief verse lunch koffie/thee met lekkers en vers fruit.

Om aan te melden of je hebt nog vragen, neem dan contact met mij op via:

E: elma@noorel.nl

T: +31 6 83 41 34 58