Agenda

STRESS-REDUCTION WORKSHOP

Get to know your body’s stress signals! From awareness to relaxation.

Date: Thursday, October 10 19:30 to 20:30 Eleanor 9. The Rooosevelt University


GROTE SPIRITUELE WESTLICHT BEURS 12 OKTOBER 2019 SINGELSTRAAT 21 GOES 

Wil jij kennis maken met mij en mijn manier van werken, dan zie ik je graag op de beurs. 

Tijden: 10.00 – 17.00 uur. 


RELOAD YOUR ENERGY TRAJECT

Kan jouw energie een boost gebruiken?

In een traject van 6 sessies gaan we samen onderzoeken wat er bij jou nodig is om weer meer energie te krijgen. Dit doen we m.b.v. verschillende methodes die ik afstem  op jou. Dit traject is echt maatwerk. We onderzoeken o.a. hoe het contact met jou lijf is. Ben jij aanwezig bij jezelf, heb jij contact met je lichaam of is er weinig verbinding. Luister jij naar de signalen van je lichaam? Wanneer er meer verbinding is met jou lijf, kan jou zelfherstellend vermogen weer geactiveerd worden waardoor energie weer kan gaan stromen. Je gaat het verschil echt merken! Ook onderzoeken we wat jou energie kost en wat jou energie geeft, deze inzichten dragen bij aan verandering. We kijken ook naar de invloed van jou gedachtes op jouw hele systeem. Het complete traject gaat jou veel inzicht gegeven in jezelf en draagt bij aan meer innerlijke rust en meer energie.

Dit traject biedt ik aan voor €400,-  Wat inhoudt dat je hiermee 1 sessie helemaal gratis krijgt! Bij vragen mail of bel mij gerust!


TRAINING THUIS IN JE LIJF

“Als de ziel het lichaam mag bewonen”

Kahlil GIBRAN omschrijft het zo helder, “Ik werd opnieuw geboren toen mijn ziel en mijn lichaam elkaar lief kregen en een huwelijk aangingen” Voor mij is deze uitspraak van Kahlil de essentie van thuis komen in je eigen lijf. Vooral wanneer we klein zijn staan wij zo open voor alles wat gezegd wordt en ook voor alles wat niet gezegd wordt maar wel voelbaar is in de energie. Deze energie slaan we op in ons lijf, met als gevolg dat ons lijf door de jaren heen steeds minder prettig kan gaan voelen, want de energie die daar is opgeslagen is vaak niet van ons zelf. Dit kan allerlei gevolgen hebben op lichamelijk en psychisch gebied. Het doel van deze training is om jouw eigen zielstroom weer door je lichaam te laten stromen, zodat jij jezelf weer meer thuis zal gaan voelen in je lijf. De training bied ik aan voor maximaal 6 personen. Zodat ik een veilige bedding kan bieden, waarbij ieder op zijn eigen tempo en met respect voor het lichaam aan de slag kan gaan.  Tijdens deze training werk ik o.a met opstellingen, lichaamsgerichte oefeningen en visualisaties. Bij vragen mail of bel mij gerust!

Maandagmorgen: 18 november, 2 en 16 december, 6 en 20 januari van 9.30 -11.00. Kosten voor deze training €150,-


ZATERDAG 2 NOVEMBER DAGWORKSHOP 

Thema “Aanwezig zijn”

Ben jij aanwezig bij jezelf? Of heb je eerder het gevoel dat je wordt geleefd en je weinig ruimte neemt  of voelt om echt in contact te blijven met jezelf? Wat doe jij in het dagelijks leven wanneer je moe bent, je lichamelijke ongemakken ervaart, of onrustig bent? Luister jij dan naar de signalen van je lichaam? Of ben je eerder geneigd deze signalen te negeren, door bijvoorbeeld in je hoofd te schieten of op je smartphone te kijken.

Hoe bevrijdend zou het zijn als jij weer aan het roer staat van je eigen leven? Het veiliger voelt in je eigen lichaam en je meer innerlijke rust zou ervaren?

Als jij nieuwsgierig bent naar hoe aanwezig jij bent bij jezelf, beter wilt luisteren naar de signalen van je lichaam, en verlangt naar meer innerlijke rust, dan is deze workshop wat voor jou!

Deze dag werken we met o.a. opstellingen en lichaams-gerichte oefeningen met als doel de aanwezigheid bij jezelf te versterken. We gaan in alle rust de aanwezigheid bij ons zelf onderzoeken. Wat maakt dat het lastig is om aanwezig te zijn, welke mogelijke blokkade of verborgen boodschap zit daaronder?  Laat je verassen door de boodschap van je lichaam.

Groepsgrootte: We werken deze dag in een groep van maximaal 8 deelnemers. Dit om een veilige bedding te bieden en voldoende aandacht te geven aan iedereen.

Locatie en kosten:

De koffietuin, Everingseweg 2g in Oudelande

Tijd: 10.30 uur tot 16.00 uur

Nu 90 euro. De prijs is inclusief lunch, koffie/thee met lekkers.


ZONDAG 24 NOVEMBER DAGWORKSHOP

“Inzicht in je herfstdip”

Hoe gaat het met jou als de dagen korter worden..? Ervaar jij dan terugkerende gedachtes en gevoelens? Weet dat jij niet de enige bent!

Wat wil deze dip jou vertellen? En is er een relatie met het familiesysteem? Door middel van opstellingen gaan wij hier naar kijken. 

Deze workshop begeleid ik samen met mijn collega Marc Remery.  www.marcremery.nl 

 

Kosten:  €74,00 inclusief lunch/koffie/thee e.d.

Locatie: Perponcherpolderweg 4, 4471 RX Wolphaartsdijk 

Tijd: 10.30 uur tot 16.00 uur.

Aanmelden kan via:

Marc: +31 6 31 08 4380  / Elma: +31 6 83 41 34 58 of stuur een mailtje. 

We kijken er naar uit jou te ontmoeten!