Traject Reload Your Energy

NIEUW!!!!!

RELOAD YOUR ENERGY TRAJECT

Kan jouw energie een boost gebruiken?

In een traject van 6 sessies gaan we samen onderzoeken wat er bij jou nodig is om weer meer energie te krijgen. Dit doen we m.b.v. verschillende methodes die ik afstem op jou. Enkele voorbeelden van methodes die ik kan gebruiken zijn o.a: Aandachtsoefeningen, Ervaringsgerichte oefeningen, Oplossingsgerichte Cognitieve Systeem Therapie,  opstellingen, EFT. Op de behandeltafel kunnen we werken aan energiebalans en ontspanning. Belangrijk dat dit traject echt maatwerk is! Tussen de sessies door wordt je gevraagd een evaluatieformulier in te vullen, dit om het traject te blijven afstemmen op jou en jouw behoeftes. Dit maakt het Traject uniek. 

We onderzoeken in dit traject o.a. hoe het contact met jou lijf is. Ben jij aanwezig bij jezelf, heb jij contact met je lichaam of is er weinig verbinding. Luister jij naar de signalen van je lichaam? Wanneer er meer verbinding is met jou lijf, kan jou zelfherstellend vermogen weer geactiveerd worden waardoor energie weer kan gaan stromen. Je gaat het verschil echt merken! Ook onderzoeken we wat jou energie kost en wat jou energie geeft, deze inzichten dragen bij aan verandering. We kijken ook naar de invloed van jou gedachtes op jouw hele systeem. Het complete traject gaat jou veel inzicht gegeven in jezelf en draagt bij aan meer innerlijke rust. Jouw energie en ook je zelfvertrouwen zullen een boots krijgen! 

Aan het einde van het Traject krijg je een op maat gemaakte RELOAD YOUR ENERGY kaart. Op deze kaart staan de oefeningen die bijdragen aan jou energie herstel. Zodat je ook na dit traject blijvend kan werken aan energie herstel. 

De afgelopen maanden heb ik onderzocht of dit TRAJECT ook daadwerkelijk een verschil kan maken. Bij 80% van de mensen die het Traject hebben door lopen was dit zeer positief! Meer energie, inzicht, bewustwording, zelfvertrouwen en innerlijke rust zijn een feit! Bij 20% van de mensen kwamen we er tijdens het traject achter dat er eerst een andere stap nodig was voordat de energie daadwerkelijk een bootst kan gaan krijgen. Bij deze mensen overheerst de dankbaarheid dat er na jaren worstelen eindelijk een doorbraak komt! Niet altijd meteen wat ze verwacht hadden, soms ook erg confronterend, maar wel dankbaar voor mijn professionele aanpak hierin en het gevoel daadwerkelijk gezien te worden.   

Hieronder enkele ervaringen n.a.v. het “RELOAD YOUR ENERGY TRAJECT”

Veronique (45)

Van weinig energie naar veel energie, van gespannen naar ontspannen, van onzeker naar geloven in mezelf, van angstig naar terug in mijn eigen kracht! 

Maartje (32)

Op aanraden van een collega kwam ik bij jou terecht, goed tip! Ik ben onder de indruk van jouw manier van werken. Naast jouw zachtheid en de ruimte die je geeft voor het volgen van mijn eigen tempo heb je zo’n enorm kracht! Je durft te confronteren, door te pakken en dat op zo’n natuurlijke manier dat ik mij later pas besef wat er in die sessie eigenlijk allemaal gebeurd is. In de veiligheid die jij crieeert kan ik mij overgeven, durf ik te vertrouwen waardoor er ruimte ontstaat binnen in mij. Jeetje Elma ik heb nog 2 sessies in dit traject te gaan, maar wat een verschil is al merkbaar! Ik voel mijn eigen grenzen veel beter, ik pak vaker een moment voor mezelf en mijn lijf voelt al minder zwaar en pijnlijk.    

Stefan (27)

Bedankt dat je mij serieus hebt genomen en mij niet liet stikken toen het lastig werd. De hoop dat mijn probleem na 6 sessies zou zijn opgelost verdween toen jij mij confronteerde met mijn situatie. Bedankt dat jij met mijn psycholoog wil samenwerken om te werken aan mijn herstel. 

Fleur (23)

Ik was bekaf toen ik bij Elma kwam. Het koste mij moeite om op te staan en had weinig energie. Op dat moment zat ik 2 weken thuis van mijn werk. Ik kende Elma niet, wat ik best spannend vond. Die spanning was achteraf niet nodig, Elma is hartstikke leuk! Ze is aardig, rustig en ik vind haar grappig. Als ik thuis was hoorde ik vaak haar stem nog” Wat heb je vandaag gedaan waarover je tevreden bent? Ik kwam er achter dat ik veel negatieve gedachtes kon hebben… en hoeveel energie mij dat kost! Ik heb echt een begin gemaakt met positief denken, wat een verschil! Eerst voelde ik best wel weerstand bij de positieve kijk van Elma, ik was ervan overtuigd dat positief op een dag terug kijken,  echt geen verschil zou maken. Dat had ik goed mis zeg! Ook zijn er veel andere dingen voorbij gekomen in het traject, maar dat houd ik liever voor mezelf. Op het moment ben ik weer aan het opbouwen op mijn werk, het gaat de goede kant op en wat een verschil met 2 maanden geleden! Dankjewel Elma!  

Jantina (55)

Ik houd het kort maar krachtig: “Ipv een grijze muis komt er NU ECHT IEMAND AANLOPEN!

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit traject? En kan jouw energie een boost gebruiken!

Dit traject biedt ik aan voor €400,-  Wat inhoudt dat je hiermee 1 sessie helemaal gratis krijgt! Bij vragen mail of bel mij gerust!