Ervaringen

Wat andere zeggen over mijn begeleiding, sessies en workshops

Warm, puur, open, betrokken, betrouwbaar, fijn mens, wijs, past als een fijne jas, uitnodigend, liefdevol, humor

 

Coaching
Muriel (22)

“Coach.. Dat is dé perfecte benaming die bij Elma past. Elma is een lieve betrokken vrouw. Ze luistert, steunt, motiveert en doet er alles aan om je te helpen. Ze geeft vertrouwen. Vertrouwen in jezelf, maar ook vertrouwen in de band die je samen opbouwt. Ook de tips die ze heeft gegeven blijven tot op de dag vandaag waardevol. De meest waardevolle tip was voor mij: wees lief (goed) voor jezelf, dan kun je dat ook voor anderen zijn. Elma liet mij voelen en begrijpen dat ook ik belangrijk ben”

 

MEE Therapie
Esther (45)

“Ik kwam naar Elma omdat ik de laatste tijd voor mij uit het niets, veel last had van woedeaanvallen. Ik heb een EFT sessie gehad gericht op mijn woede en alles wat daaronder verborgen zat. Het was een hele intensieve sessie, met zichtbaar resultaat. Ik heb tot nu toe geen woede aanval meer gehad!? Ik blijf het nog steeds bijzonder vinden”

Alice (38)

“Met jouw zuivere hart weet je zo de diepte in te gaan, de pijnpunten aan te raken. Dit is soms erg confronterend. Maar doordat je dit op zo’n liefdevolle manier doet kan ik niet anders dan er zelf ook met compassie naar kijken. Hierdoor verzacht ik zelf, ga ik het aan i.p.v. er van weg te rennen. Jou sessies brengen mij zoveel meer bij mezelf, waardoor ik ook ruimte ervaar om mijn eigen kracht te voelen! Een heerlijk gevoel! En tegelijkertijd ook pijnlijk omdat er nog wat blokkades in de weg staan. Ik ben je enorm dankbaar Elma”

 

Systemisch lichaamswerk
Lize (27)

“Ik was zenuwachtig voor de afspraak. Het loslaten van controle vind ik lastig..Met behulp van jou handen als steun mocht ik gaan voelen dat de spanning en stress in mijn lichaam oud waren. Dat ik als klein meisje uit loyaliteit veel ben gaan dragen voor mijn familie was een eyeopener. Elma, de sessie werkt nog steeds door! Ik ben verwonderd over de diepgang en voel mij meer verbonden met mijn lichaam. Dankjewel!”

 

1 daagse workshop “thuis in mijn lijf
Marion (56)

“Ik heb deze dag ervaren als spannend en een warm bad. Blij, verwonderd en onder de indruk van mijn eigen opstelling ging ik naar huis” Tot mijn stomme verbazing is mijn keel, maanden later nog steeds ” open”.

Mariska (43)

“Magisch!!! Door de openheid, eerlijkheid en kwetsbaarheid liet jij een mooie bedding ontstaan waardoor iedereen makkelijk en veilig de diepte in kon. Met momenten vond ik het contact met mijn lijf confronterend. Het was fijn te ervaren dat jij mij zag en mij hier doorheen hielp. Ik kijk terug op een magische dag en voel mij weer meer verbonden met mijn lichaam”

Rita (52)

“Ik mocht voor het eerst een familie opstelling meemaken met Elma en ik dacht eigenlijk dat ik dit niet kon..

Alles wat je deed en zei hielp mij verdere stappen te zetten. Wat er deze dag mocht gebeuren gebeurde onder bezielende begeleiding van jou.Daar is feeling voor nodig, vertrouwen en passie! Diepe buiging en bij deze mijn respect. Ik mocht ervaren dat ik een verantwoordelijkheid en verdriet had vastgezet waar ik mij niet meer bewust van was. Hoe mooi dat dit zichtbaar mocht worden en ik dit op deze manier mocht los laten. Ik heb enorm de opluchting gevoelt en tegelijkertijd voelde ik mij zo gesterkt door de krachtige vrouwenlijn achter en naast mij. 
Fijn hoor, zo kom ik steeds dichter bij mijzelf en kan ik de ander met zijn levenspad steeds dichter laten zijn bij haar/hem zelf. Ook erg fijn om te ervaren dat ik van hoofd naar mijn hart kon gaan en in vertrouwen los kon laten. Dankjewel voor deze waardevolle workshop en heel fijn dat ik je heb mogen ontmoeten. Met nieuwe energie ging ik naar huis! Blij verwonderend, ontspannen en dankbaar.

Weken na de workshop, kan ik het gevoel wat mijn zelfliefde en de krachtige vrouwenlijn mij gaf nog steeds voelen. Als ik eraan terug denk komt er een glimlach op mijn gezicht en voel ik weer een enorme dankbaarheid! Het heeft mij nog meer vertrouwen gegeven en kracht.”

Bianca (44)

“Je laat me voelen dat alles er mag zijn, dat het niet om resultaat gaat, maar het proces, dat ik het goed doe. Je creëert veiligheid en een basis waardoor ik mij uitgedaagd en uitgenodigd voel om vanuit mijn hoofd naar mijn hart te gaan en grenzen te verleggen. 

Wat ik bemerkte de dagen erna was dat ik vrolijker was, minder nadacht en meer in het moment kon zijn vanuit mijn hartverbinding. Hierin is echt iets weg, dat het blijkbaar blokkeerde.”